JerilynPz KathleenP LeticiaQw  Fodboldtrøjer Børn Laurence TammaraWi  

JerilynPz KathleenP LeticiaQw Fodboldtrøjer Børn Laurence TammaraWi

Laurence Billige Fodboldtrøjer VenettaB
Og Werner har vist fremragende form igen denne sæson med 13 mål i 19 optrædener i alle konkurrencer. Tyskeren indrømmer, at han er glad, hvor han er, men nægtede at udelukke en flytning til Bayern, hvis muligheden præsenterede sig. Da han blev spurgt, hvor han ville være næste sæson, sagde Werner: 'Jeg har haft et dejligt to og et halvt år i Leipzig, så de er på billedet. Leipzig-træner Ralf Rangnick siger, at han er desperat over at holde på hans spiller og har rådet ham om, at hans Fodboldtrøjer Butikker bedste mulighed ville være at blive sat i øjeblikket.
 Los Blancos håber at lægge en dårlig indenrigssæson bag sig og sprøjte kontanterne, når overførselsvinduet åbnes igen. Der er tilsyneladende blevet udarbejdet et antal mål, der inkluderer Tottenham 's Harry Kane og Neymar fra Paris Saint-Germain. Men ifølge det spanske afsætningsmand Diario Gol er Salah kommet på toppen i et møde afholdt af det virkelige hierarki. Men Bernabeu chefer står fast på, hvor meget de vil betale for egypteren, som har scoret 36 mål denne sigt. Liverpool vil være opsat på at holde fast i deres stjernemand, men hvis 25-åringen har sit hjerte sat andetsteds, kan de måske synes det er Fodboldtrøjer Online vanskeligt.
 Egypten, international, har taget et fænomenalt 38 mål på tværs af alle konkurrencer og påtænkt dem til cusp i semifinalen i Champions League. Men det spanske websted Diario Gol hævder Los Blancos føler, at Barcelona kan deltage i løbet om hans underskrift. De katalanske giganter forventes at tilføje en anden angriber til deres rækker i slutningen af ​​sæsonen. Barcelona har allerede Lionel Messi, Luis Suarez, Philippe Coutinho og Ousmane Dembele til deres rådighed. Imens har Jurgen Klopp talt om Salahs chancer for at spille mod Everton i Merseyside Derby i morgen.

Product Listing